На какви думи и ходове е способен човек, когато се бори за любовта? Това беше лайтмотивът на поредния епизод на "Ергенът", в който не липсваха сълзи, обиди, разочарования, но и няколко страстни целувки.

Ергенът 3 - първа индивидуална среща, агресивни нападки между момичетата и цели три отпаднали

Среща с преспиване и три отпаднали в Ергенът 3

Какво ни очаква в днешния епизод

Алек покани на индивидуална среща Магдалена, която очакваше това с нетърпение. Момичетата, получили предимството на бялата роза, избраха да осуетят срещата и на мястото на Маги се оказа Теа.

Разочарован или не от този обрат, Ергенът все пак прекара деня в компанията на танцьорката, която за малко щеше да получи подарък колие с диамант. Но камъкът й се стори прекалено малък и тя го отказа.

Междувременно в имението състезание по риторика, в което разделилите се сами на "малки пантерки" и "дърти кърти" трябваше да спорят по теми като колко е важен опитът на една жена за един мъж, младите ли са по-добри в леглото, както и има ли значение възрастта за това да си добра майка.

Снимка 656348

Източник: bTV

Сблъсъкът между Християна и Силви се задълбочи, а много от момичетата в имението продължаваха да смятат, че юристката е "вещица", като приведоха като доказателство редица "паранормални явления", случили се с някои от тях.

Снимка 656349

Източник: bTV

Алек Младенов се опита да тушира конфликта, като говори и с двете дами, опита се да успокои Силви и помоли Хриси за повече толерантност. Въпреки разкаянието на кюстендилската психоложка, тя получи розата си последна.

Снимка 656350

Източник: bTV

Тази вечер събитията в "Ергенът" ще придобият еротичен заряд, когато Алек кани част от дамите на групова среща на плажа. Секси танците на Теа ще се сторят прекалено провокативни на мнозина, а дръзкия ход на едно от момичетата по време на Церемонията на розата ще принуди Младенов да вземе крайни мерки.

"Ергенът" е всяка сряда и четвъртък от 20 ч. по bTV