За поредна седмица в любовното риалити "Ергенът" романтиката отстъпва място на конфликти, интриги и открити сблъсъци между претендентките за сърцето на Алек Младенов. Момичетата може да намаляват, но драмата се увеличава.

Памела Иванова от Ергенът 3 преди корекциите - ето как е изглеждала

Как е изглеждала Памела Иванова от Ергенът 3 преди корекциите

Доста по-различно

В епизода от 20 март Ергенът отведе на романтична среща из тесните улички на Родос Памела. В типичния за нея стил тя се забавляваше с всички изненади, приготвени от него, но най-големият сюрприз дойде от нея в края на вечерта.

Благодарение на видеообръщение от майка й и сестра й до нея, Алек разбра, че Памела и Габриела са сестри. Това пък породи у тях двете съмнения дали той няма да реши да раздели с една от тях на Церемонията на розата.

Снимка 658177

Източник: bTV

Междувременно останалите момичета приготвиха два специални танца за Младенов - античен гръцки танц и сиртаки. За най-изкусната танцьорка беше подготвен подарък - диадема с диаманти, която Алек присъди на Надежда.

Снимка 658178

Източник: bTV

Скъпото бижу обаче не породи толкова конфликти и открити сблъсъци, колкото разкритието на Виктория, че Габриела всъщност е обвързана и е в "Ергенът", за да прави реклама на бизнеса си. Дали фактът за възможната връзка на Габриела ще стигне до Алек предстои да разберем тази вечер.

Снимка 658176

Източник: bTV

В епизода от 21 март предстои групова среща на красив плаж, която само привидно ще е приятна. Двете групи момичета ще участват в игра, която ще прерасне в буквален физически сблъсък. А вечерната Церемония на розата ще е една от най-инфарктните до момента.

"Ергенът" е в сряда и четвъртък от 20 ч. по bTV.