В любовта и на война няма забранени средства. Тази максима се осъществява в пълна сила в третия сезон на "Ергенът" за България, в който бизнесменът Алек Младенов се надява да открие жената на живота си.

Валерия Дакова от Ергенът 3 и секси снимките ѝ в социалните мрежи

Секси провокациите на Валерия от Ергенът 3

Секси снимки и секси бельо

Претендентките за сърцето му може да намаляват, но борбата между тях става все по-ожесточена. В епизода от 13 март играта "Обичам те, не те обичам", в която всяко от момичетата трябваше да даде плюшено сърце на най-симпатичната си съперничка и да залепи торта в лицето на най-неприятната, изкара наяве стаен конфликт между Йоана и Габриела, който беше на косъм да прерасне във физическа разпра.

Спорът между двете, както и между техните "лагери" продължи през останалата част от деня и вечерта, а две от момичетата бяха наказани да не присъстват на вечерния коктейл - Теа и Валерия. А на Церемонията на розата си тръгна Мими.

Снимка 657267

Източник: bTV

Тази вечер, 14 март, ще видим как Алек води осем от момичетата на приказен круиз в открито море. Не всички от тях ще са принцеси в приказката му - половината дами ще бъдат пепеляшки, които обслужват прищевките на останалите.

Снимка 657266

Източник: bTV

Разбира се, след поредното изостряне на напрежението, вечерта продължава драматично въпреки изненадата, която Ергенът е приготвил за момичетата. Постъпка на една от тях ще доведе до инфарктна Церемония на розата, на която Алек Младенов ще раздаде рекордно малък брой цветя.

Ергенът 3 е в сряда и четвъртък от 20 ч. по bTV.