Някои са влюбени в него (участничките в Ергенът 3), а други (зрителите на предаването) са разделени на двата полюса - или го харесват, или не е техен тип. Едно е сигурно, Алек Младенов е един от най-коментираните мъже в страната напоследък и много други искат да са на неговото място.

Ергенът 3 - имало ли е секс в Имението на любовта

Ергенът 3 - имало ли е секс в Имението на любовта

Какво гледаме в двата епизода от тази седмица

Вероятно никак не му е било лесно да слуша едно след друго обясненията в любов. Но и няма съмнение, че участието в риалити предаването му е дало познания за любовта, с каквито не всеки може да се похвали.

А докато ние все още сме в чудене кои участнички ще останат до края на Ергенът 3 и коя ще заслужи годежния пръстен, Алек Младенов сподели в профила си в Instagram своето виждане за истинската любов.

Под снимка, на която е с обичайната си широка усмивка, той написа, че "няма нищо по-хубаво от това да бъдеш себе си и да бъдеш обичан". За него любовта - истинска и безусловна, се изразява в това да си най-чистата и неподправена версия на себе си с всичките си позитиви и недостатъци и да знаеш, че има човек, който избира точно теб всеки ден.

Неведнъж в риалитито Алек Младенов показа, че не толерира фалша и лъжата и наказа безкомпромисно участничките, които се опитаха именно с тях да продължат напред и да го заблудят за истинската си същност.

Защо Виктория от Ергенът 3 съди БФС

Защо Виктория от Ергенът 3 съди БФС

Има ли общо участието ѝ в риалитито

А дали благодарение на Ергенът 3 е успял да намери жената, която да отговаря на определение му за истинска любов, засега можем само да предполагаме.