През ноември 2022 г. стана ясно, че 16-годишната Шайло Джоли-Пит, първото биологично дете на двойката, вече има предложения за работа. Оказа се, че появата на тийнейджърката на червения килим с майка ѝ на премиерата на "Вечните" тогава не е останала незабелязана от представители на модната индустрия.

Шайло Джоли-Пит, YouTube каналът ѝ и скритият талант на първото биологично дете на актьорите

Скритият талант на Шайло Джоли-Пит

Дъщерята на Брад Пит и Анджелина Джоли успя да ни изненада

Не се изненадахме, защото Шайло е наследила най-добрите гени на двамата си родители, за които няма спор, че са една от най-красивите хора на света. Освен красотата им обаче, Шайло е наследила и част от артистичния им талант и любовта им към изкуството. За разлика от Брад и Анджелина, разбрахме, че малката не се е насочила към актьорството, а към танците.

Тя имаше YouTube канал, в който споделяше клипове как танцува. Не мина много време обаче преди дъщерята на Брад Пит и Анджелина Джоли да ги изтрие и сякаш за известно време избягваше всякакви публичните прояви.

Шайло тъкмо беше започнала да придобива някаква женственост във въшния си вид - да носи рокли и да има по-дълга коса, но от Hollywood Life сега разбираме, че малката, която вече е на 16 години, отново е сменила прическата си с по-мъжка.

Шайло беше снимана да се насочва към шофьорската седалка на колата си, носейки бутилка вода в едната си ръка, докато слуша музика в безжични слушалки. От папарашките снимки става ясно, че първородното биологично дете на актьорите отново е с много къса коса, с която прилича по-скоро момче. Новата визия тя съчетава с шорти и суичър, както и маратонки Adidas.

Откакто навърши 16 г. през май Шайло стана доста независима, особено, след като получи шофьорската си книжка. През ноември тя беше видяна да шофира за първи път и то сама.

Брад Пит, Шайло Джоли-Пит и откровението, което направи актьорът за дъщеря си

Какво призна Брад Пит за дъщеря си Шайло

Горд баща

16-годишното момиче е средното дете на Брад Пит и Анджелина Джоли и първородното им биологично такова. Бившите осиновиха Захара (18 г.), както и Мадокс (21 г.) и Пакс Джоли-Пит (19 г.). След Шайло, те посрещнаха биологични близнаци, Вивиен и Нокс Джоли-Пит, които сега са на 14 г. Брад и Анджелина започнаха битка за попечителство над децата след развода им през 2016 г., въпреки че три от тях вече са пълнолетни. 

Брад Пит не говори за връзката си с децата след развода. Всъщност той не е бил сниман публично с някое от тях от 2016 г. насам. Анджелина обаче често става обект на интерес от страна на папараци, докато пазарува или се разхожда в компанията на децата си. През декември тя и Шайло бяха забелязани да прекарват време с актьора Пол Мескал, след като гледаха изпълнението му в "Трамвай "Желание".