Всички шест деца на Анджелина Джоли са винаги неотлъчно до нея и често показват подкрепата към майка си и на червения килим. Неведнъж сме виждали актрисата в компанията на децата ѝ на различни събития, като на поредното такова тя е придружена от най-малката си дъщеря - Вивиан.

Анджелина Джоли и съвместният проект с дъщеря й Вивиан

Какво са намислили Анджелина Джоли и Вивиан

По стъпките на мама

Изобщо не е случайно, че именно точно двете са отишли заедно на премиерата на бродуейския спектакъл The Outsiders, която се е състояла вчера, 11 април.

Анджелина Джоли, която е продуцент на представлението, е включила и 15-годишната си дъщеря Вивиан в екипа, като асистент. Всъщност тандемът майка и дъщеря не за първи път работи заедно. Двете са си партнирали във филма "Господарка на злото" от 2014 г.

Сега, 10 години по-късно, Вивиан е вече пораснала и очевидно готова да поема повече отговорности покрай работата, с която явно е решила да следва стъпките на майка си.

Освен интереса към изкуството, дъщерята на Анджелина Джоли е наследила и красотата ѝ. На снимките от премиерата на The Outsiders си личи колко много си приличат двете и визуално.

За събитието актрисата е облечена в дрехи в земни цветове, със стилно връхно наметало, като е заложила на ярко червило в червено и вълниста прическа. Вивиан пък е облякла гащеризон, който е съчетан с визията на Джъстин Левин - сценарист и композитор на спектакъла.

По време на премиерата Анджелина Джоли споделя пред Peoplе, че дъщеря ѝ е "млад артист, който фокусира усилията си в това да подкрепя другите".

"Тя беше там, за да помогне по всякакъв начин и научи толкова много от Джъстин Левин и целия творчески екип", допълва актрисата.

Миналият август в интервю за E! Nеws пък тя издава, че Вивиан ѝ напомня на майка ѝ Маршелин Бертран.

"Вив ми напомня на майка ми с това, че тя не се фокусира да бъде център на вниманието, а да бъде подкрепа на други творци. Тя е много внимателна и сериозна по отношение на театъра и работи усилено, за да разбере най-добре как да допринесе", споделя още Анджелина Джоли.

Брад Пит и насилието над Анджелина Джоли - новите обвинения, които получи актьорът

Години физическо насилие - новите разкрития на Анджелина Джоли

Обвиненията не спират

И докато заедно с Вивиан са работили по The Outsiders, другите деца на актрисата от Брад Пит също не скучаят. В момента Захара (19 г.) е студентка, а Мадокс (22 г.) и Пакс (20 г.) работят с майка си по предстоящия ѝ филм Without Blood.