През ноември 2022 г. стана ясно, че 16-годишната Шайло Джоли-Пит - първото биологично дете на двойката, вече има предложения за работа. Оказа се, че появата на тийнейджърката на червения килим с майка ѝ на премиерата на "Вечните" тогава не е останала незабелязана от представители на модната индустрия.

Шайло Джоли-Пит и новата прическа на първородното биологично дете на Анджелина Джоли и Брад Пит

Новата визия на Шайло Джоли-Пит

Дъщерята на Анджелина Джоли и Брад Пит отново привлече вниманието на папараците

Не се изненадахме, защото Шайло е наследила най-добрите гени на двамата си родители, за които, няма спор, че са една от най-красивите хора на света. Освен красотата им обаче, Шайло е наследила и част от артистичния им талант и любовта им към изкуството. За разлика от Брад и Анджелина, разбрахме, че малката не се е насочила към актьорството, а към танците.

Тя имаше YouTube канал, в който споделяше клипове как танцува. Не мина много време обаче преди дъщерята на Брад Пит и Анджелина Джоли да ги изтрие и сякаш за известно време избягваше всякакви публичните прояви.

Всяко нейно излизане обаче, било то и за да сподели приятен разговор с приятел в града, предизвиква медиен интерес, особено след като Шайло често изненадва феновете си с нов външен вид, който обикновено се състои в нова прическа.  17-годишното момиче наскоро беше заснето от папараци, докато обядва с приятел в Erewhon в Лос Анджелис, Калифорния. И от снимките ясно се вижда, че късата ѝ коса, която напоследък поддържа Шайло вече е боядисана в розово, отбелязват и от Page Six.

От кадрите ясно си личи, че първородното биологично дете на известните актьори е в отлично настроение и весело се смее, докато се храни на маса пред луксозния магазин за хранителни стоки.

Папарашките кадри ни показват и как Шайло сияе, докато прегръща приятеля си за довиждане на паркинга. И ако прическата на Шайло почти всеки път ни изненадва, същото не може да се каже за дрехите, които обича да носи. Тийнейджърката отново се придържа към небрежно облекло за излизането си, като носи черна тениска с графики, дънкови шорти, маратонки и черна раница. 

Шайло Джоли-Пит отново изненада с нова визия

Голямата промяна на Шайло Джоли-Пит

Как изглежда дъщерята на Анджелина Джоли и Брад Пит

По всичко личи, че Шайло Джоли-Пит продължава да се "навърта" в танцувалните среди, защото както отбелязват много от феновете ѝ в коментари под кадрите, момчето, с което Шайло се мотае е известния танцьор Шон Люи.