Имаме чувството, че докато Анджелина Джоли и Брад Пит се разберат за попечителството над непълнолетните им деца, те ще пораснат и вече няма да имат нужда от това.

През ноември стана ясно например, че 16-годишната Шайло Джоли-Пит, първото биологично дете на двойката, вече има предложения за работа. Оказа се, че появата на тийнейджърката на червения килим с майка ѝ на премиерата на "Вечните" не е останала незабелязана от представители на модната индустрия.

Не сме изненади, защото Шайло е наследила най-добрите гени на двамата си родители, за които няма спор, че са една от най-красивите хора на света. Освен красотата им обаче, Шайло очевидно е наследила и част от артистичния им талант и любовта им към изкуството.

Брад Пит, Анджелина Джоли, Chateau Miraval и новите обвинения на актьора за винарната

Нови обвинения на Брад Пит към Анджелина Джоли

Какво не може да преглътне актьорът

За разлика от Брад и Анджелина, за момента малката не се е насочила към актьорството, а към танците

Тийнейджърката има YouTube канал, а в него от няколко месеца качва видеа от танцовото студио, което посещава. Един от най-гледаните клипове в профила на Шайло, който е качен на 24 май, вече има над един милион гледания.

Анджелина Джоли, Брад Пит, винарната Chateau Miraval и как актрисата отговори на обвиненията

Анджелина отвръща на удара

Винарната Chateau Miraval продължава да бъде център на раздора

Е, признаваме си, че наистина сме силно впечатлени от хип-хоп уменията на малката Джоли-Пит. От Hollywood Life уточняват, че Шайло танцува в Millenium Dance Complex в Лос Анджелис - трупа, базирана в Лос Анджелис, която има много добри отзиви от големи звезди, като Джъстин Тимбърлейк, Бритни Спиърс, P!nk и Usher.