Шайло Джоли-Пит изненада всички, след като наскоро се появиха видеоклипове, на които показва страхотните си танцувални умения в TikTok, а баща й, Брад Пит, не може да бъде по-горд с нея.

Шайло Джоли-Пит, YouTube каналът ѝ и скритият талант на първото биологично дете на актьорите

Скритият талант на Шайло Джоли-Пит

Дъщерята на Брад Пит и Анджелина Джоли успя да ни изненада

"Просълзих се", сподели той пред Entertainment Tonight на премиерата на "Убийствен влак" в Лос Анджелис на 1 август. "Много красиво."

Що се отнася до шестте му деца, Брад каза, че просто иска те да намерят това, което ги прави щастливи. "Ще се радвам да намерят своя собствен път, да намерят неща, които ги интересуват, да намерят собствения си глас и да процъфтяват", разкри още актьорът. 

Брад пази връзката с шестте си деца далеч от общественото внимание след раздялата си с майка им, Анджелина Джоли, през септември 2016 г. Той не е бил засичан с децата на публични места след развода.

Брад Пит, "Убийствен влак" и как актьорът се появи в зелен костюм на премиерата на Bullet Train

Докога ще продължават провокациите на Брат Пит

Актьорът отново изуми всички с визия

Междувременно актрисата често е забелязвана с шестте им деца и дори присъства на различни събития на червения килим с тях през последните години. Зад кулисите обаче Брад все още е нежен и любящ баща, който очевидно се гордее с това, което децата му са постигнали. 

И, разбира се, той има с какво. Брад и Анджелина споделят три осиновени деца - Мадокс (20 г.), Пакс (18 г.) и Захара (17 г.), както и три биологични деца - Шайло (16 г.) и близнаците Вивиан и Нокс (14 г.).

Снимка 481144

Източник: GettyImages

По-рано тази седмица Анджелина потвърди в своя Instagram, че Захара ще посещава Spelman College през есента.

"Захара със сестрите си от Spelman! Честито на всички нови студенти, които започват тази година", пише 47- годишната актриса в описание към кадъра и споменава, че мястото е специално и е горда да има член на семейството си, който ще учи там.

Анджелина Джоли, дъщеря ѝ Захара и новината, че от есента ще учи в колеж

Голямата гордост на Анджелина Джоли

С какво се похвали актрисата

Това се оказа и поредният повод, при който Анджелина показа колко близка е с децата си.