Вече загубихме броя на годините, в които Брад Пит и Анджелина Джоли са във вечни съдебни битки. Освен че бракоразводното им дело още не е приключило (въпреки че се очаква съвсем скоро съдът да се произнесе финално за попечителството над децата им и разделянето на имуществото), те спорят и по един друг въпрос.

Брад Пит и Анджелина Джоли на финалната права на развода

Как ще приключи разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли

Процесът е на финалната права

Актрисата си позволи да продаде своя дял от семейната винарна Шато Миравал на руски милиардер, което бе в разрез със споразумението с нейния все още законен съпруг. Затова и той реши да я съди и да й вземе финансовите облаги, които е получила от сделката. Съдът обаче реши други.

Тази седмица адвокатът на Анджелина Джоли се похвали, че са постигнали поредица от съдебни победи срещу Брад Пит и съдията е отхвърлил пет от седемте иска, предявени от актьора срещу нея, защото "нямат правно основание". По думите на адвоката, исковете на Пит не са били заради бизнес спор, а просто неговият начин да отклони вниманието от обвиненията в насилие срещу него.

Снимка 643030

Източник: GettyImages

Защитникът на звездата от "Господарка на злото" допълни, че тя наистина не таи лоши чувства към него и се надява той да спре "безмилостните си атаки", за да не вреди на семейството им. От екипа на Брад Пит са категорични пък, че той отстоява своите позиции и ще продължи да го прави, защото вярва в своята правота. Затова и заведе исковете си в съда и във Франция, и в Люксембург, където постигна по-голям успех, отколкото в САЩ, пише Daily Mail.

Анджелина Джоли пак успя да вбеси Брад Пит

Анджелина Джоли пак успя да вбеси Брад Пит

Chateau Miraval продължава да е на дневен ред

Според източници, цитирани от TMZ, актьорът вече е похарчил над 10 милиона долара за съдебни такси и хонорари на адвокатите си заради делата, свързани с Шато Миравал, но е решен да се бори докрай и не смята, че това са пари, хвърлени на вятъра. Той е готов дори да отиде сам в съдебната зала, за да каже всичко, което мисли за Анджелина Джоли и нейните действия и съвсем скоро ще разберем дали това ще се наложи.