Миналият уикенд Риана се включи на живо в Instagram, за да говори за това, което я вълнува, и да отговори на няколко важни въпроса.

В последните седмици (и дори месеци) феновете на изпълнителката и успешна бизнес дама не спират да се питат кога най-сетне новият й албум ще види бял свят. Тя говори за R9 от миналата година, но все още ни държи в неведение за датата на премиерата му.

Очаквано, Риана получи въпрос за новия си албум и по време на лайфа в социалната мрежа. Но по-скоро неочаквано, той я ядоса.

"Само още някой от вас да ме е попитал за новия албум... Опитвам се да спася света, за разлика от нашия президент", каза тя. 

Снимка 475627

Източник: GettyImages

Певицата явно е гневна на бездействието и недостатъчните мерки на Доналд Тръмп, които доведоха до десетки хиляди смъртни случаи в САЩ. И това я е накарало да вземе нещата в свои ръце и да направи всичко по силите си, за да помогне в борбата с пандемията.

Наскоро стана ясно, че фондацията на Риана Clara Lionel Foundation дарява пет милиона долара в подкрепа на местни хранителни банки, за осигуряване на защитно облекло и по-масово тестване, както и за разработване на ваксина срещу COVID-19, пише Fox News.

Риана, коронавирусът и колко милиона дари певицата за борбата с епидемията

Риана се раздава, без да му мисли

Колко щедра е певицата

Певицата се присъедини и към дарението на Джак Дорси от 4.2 милиона докара за жертвите на домашно насилие. И видимо всички нейни усилия в момента са насочени към борба със заразата и последствията от нея. Музиката може да почака.