Миналата седмица Никол Шерцингер и Том Евънс на няколко пъти ни показаха колко съвестни граждани са и как спазват всички препоръки, които касаят безопасността ни, заради разпространението на COVID-19. Те не пропуснаха да покажат как спортуват заедно, давайки ценни насоки и препоръки на всички под карантина и домашна изолация.

Никол Шерцингер, Том Евънс и тренировките им вкъщи

Потните вечери на Никол Шерцингер и Том Евънс

Нищо не може да ги спре да...тренират

Оказва се обаче, че двамата палавници не са чак толкова съвестни и прескачат някоя от забраните, наложени от правителството на Великобритания.

Лонодн, а и страната като цяло, е под пълна карантина най-малко до 15 април, като напускането на пределите ѝ е забранено до определената дата. Или поне за повечето хора, тъй като през уикенда Никол Шерцингер и половинката ѝ Том Евънс нарушиха разпоредбите.

Снимка 473664

Източник: dailymail.co.uk

Те са хванати от папараци на летище Gatwick. Двамата са облечени с черни дрехи, носят черни маски  и определено имат доста багаж със себе си. Според Daily Mail Никол и Евънс са снимани малко преди да се качат на борда на самолет и да отлетят.

Очевидно Никол и Том са решили, че за тяхната по-голяма сигурност, е много по-добре да бъдат в САЩ, където по принцип живее певицата, отколкото да останат във Великобритания.

Никол Шерцингер, Том Евънс и някои идеи как да уплътним времето в спорт по двойки

Колко добър екип са Никол Шерцингер и Том Евънс

Щастливи заедно