Никол Шерцингер често попада в полезрението на медиите. Понякога заради бляскава корица на списание, на която се появи, понякога заради някой дребен скандал. Друг път - чисто и просто защото изглежда забележително по бански и човек трудно ще подмине снимките ѝ в Instagram, без да спомене очевидното, а именно колко е секси.

Новата визия на Никол Шерцингер, която всички обсъждат

Новата визия на Никол Шерцингер, която всички обсъждат

Певицата определено успя да ни изненада

А Никол Шерцингер определено знае как да провокира и напоследък го прави предимно през социалните мрежи. Ако следваме певицата там, значи добре знаем, че любимото й място е плажът, а любимите й кадри са тези по бански. Е, не само на нея, но и на нас, признаваме си.

Точно си помислихме, че мина доста време, откакто последно видяхме Никол в плажно облекло, и тя реши да ни изненада с поредна порция секси снимки.

Този път двамата с Том Евънс са на Малдивите и по всичко личи, че си изкарват повече от добре. И тя, и половинката ѝ споделиха различни кадри от новата си екзотична ваканция, с която ни демонстрираха за пореден път две неща. Първо, че продължават да са във все така отлична форма и второ, че са и все така влюбени, и щастливи.

"Целуната от слънцето и със солена коса", пише Никол Шерцингер под серия от кадри по бански, под които феновете ѝ не пропуснаха да я похвалят за страхотния външен вид. Някои отбелязаха, че мястото изглежда чудесно за организиране на сватба, с което намекнаха, че се надяват на новини в тази посока. Никол Шерцонгер и Том Евънс споделиха, че са се сгодили преди около осем месеца и оттогава последователите им са очакване на новината за предстояща сватба.