Само преди няколко дни Никол Шерцингер ни показа как се забавлява сама вкъщи по време на социалната изолация, която настоящото положение налага.

Никол Шерцингер и как се забавлява певицата по време на карантина вкъщи

Провокативната домашна изолация на Никол Шерцингер

Как се забавлява певицата вкъщи

Певицата обаче демонстрира, че изобщо не скучае, а се опитва да поддържа и интереса на феновете си, докато се прави на жената котка. Толкова ни хареса да гледаме Никол в черното ѝ латексово костюмче, плътно прилепнало по тялото ѝ, че не можем да спрем да проверяваме профила на певицата в Instagram да не би случайно да е качила още някоя снимка.

Оказва се обаче, че карантината на Никол никак не е толкова самотна, колкото си мислехме, защото очевидно изпълнителката е в компанията на гаджето си Том Евънс. Или поне това сочат последните снимки, които Никол е качила, за да покаже част от заниманията, които споделя с половинката си.

Виждаме влюбените гълъбчета в спортна зала, седнали на постелки в йога поза.

"Калявайки тялото, мисълта и духа си в тези времена. Изпращаме любов и светлина на всички", пише Никол под снимката, като най-вероятно има предвид трудната ситуация с разпространението на коронавируса, която притеснява хората по целия свят и ги принуждава да стоят вкъщи.

Но явно нищо не може да накара Никол и Том да стоят далеч от фитнес залата, защото както добре ни е известно и двамата много държат на външния си вид и спортуват редовно.

Никол Шерцингер и секси провокациите ѝ в червено

Никол Шерцингер e по-похотлива от всякога

Секси провокации в червено