Ако ще сме вкъщи под карантина, несъмнено най-добрият начин да я прекараме е с половинката си. Времето минава много по-бързо, а и можем да правим толкова много неща заедно.

Никол Шерцингер и как се забавлява певицата по време на карантина вкъщи

Провокативната домашна изолация на Никол Шерцингер

Как се забавлява певицата вкъщи

Никол Шерцингер и Том Евънс нагледно ни демонстрират как минават дните им по време на социална изолация. Добре знаем колко важно и за двамата е да спортуват, затова дори и от вкъщи те намират начини да се поддържат във форма.

В профила си в Instagram, Никол публикува видео, в което с Том ни показват пет упражнения, които можем да практикуваме в домашни условия с любимия.

Първото и второто са напади на един крак, последвани от т.нар. бърпи. Продължаваме с вдигане на тежести (живо тегло на жената), която междувременно, докато е в планк, редува с едната и другата ръка да докосва рамото си. Следват боксови удари с приклякания и като за финал "количка" с партньора.

Никол съветва всяко едно от упражненията да е с продължителност поне от 40 секунди, а за по-голям ефект да направим поне четири повторения от всеки кръг с по една минута почивка между тях.

Тренировката на Никол и Том изглежда хем много ефективна и натоварваща, хем и достатъчно забавна, че да решим да опитаме.

Когато не спортуват, двамата прекарват времето си в разходки на чист въздух и латино танци, докато вършат част от домакинската работа. По всичко личи, че Никол най-накрая намери мъжа на живота си. Те изглеждат като страхотен екип и определено знаят как да се наслаждават на времето заедно.

Никол Шерцингер, Том Евънс и тренировките им вкъщи

Потните вечери на Никол Шерцингер и Том Евънс

Нищо не може да ги спре да...тренират