Удоволствие е човек да следва Никол Шерцингер в социалните мрежи, защото там изпълнителката редовно споделя снимки от екзотичните си преживявания.

Никол Шерцингер - отново секси край морето

Никол Шерцингер - отново секси край морето

Не сме очаквали друго

И да, тези снимки често са по бански, и човек трудно може да не ги хареса. Един от последните постове на Шерцингер отново е от плажа, а тя е в компанията на половинката си Том Евънс.

Този път бански няма, но това не означава, че тоалетът на изпълнителката не е секси. В описанието към поста Никол Шерцингер пояснява, че снимките са направени на фона на последния пролетен залез, който е изключително красив.

Изпълнителката и Евънс в момента са в Португалия, но пък феновете не се интересуват много от това. Според HELLO! в коментарите под поста на Шерцингер има немалко нейни последователи, които я окуражават да има дете.

Какво е имало между Никол Шерцингер и Ник Кенън

Какво е имало между Никол Шерцингер и Ник Кенън

Комедиантът говори за неща от миналото

Също така се срещат и коментари на хора, които нямат търпение двамата да се оженят. Разбира се, има и такива, които просто констатират колко добре изглежда тя. Никол Шерцингер и Том Евънс са заедно от 2020 г., като въпреки натоварените си работни графици намира време за екзотични почивки.