На 1 април дъщерята на Николета Лозанова съвсем на на шега навърши цели 12 години. Както традицията повелява, рождените дни на Никол винаги успяват да привлекат внимание, защото са изпълнени с много забавления, гости и прекрасни изненади. Точно така се случи и тази година. 

Николета Лозанова и Ники Михайлов станаха родители

Николета Лозанова пак изненада всички

Семейството се увеличава

От качените снимки в профила на Лозанова виждаме, че малкото момиченце Никол вече е една прекрасна пораснала госпожица, която също като майка си обича да се облича с класа и стил. 

"Не спирай да мечтаеш, мое пораснало момиче, защото това е най-истинското чудо на света", пише Николета. 

От кадрите става ясно, че тийнейджърката е купонясвала основно в компанията на свои връстници, а партито ѝ е било организирано в нощен клуб. За настроението на компанията пък се е погрижила лично певицата Биляна Лазарова (Биляниш).

Припомняме, че Ники и Николета станаха горди родители на момиченце, което носи името Борислава само преди няколко седмици. Това е първо дете на двойката, откакто двамата са заедно.

Николета Лозанова след раждането - за трудностите, за бременността и за любовта към Николай Михайлов

Николета Лозанова открито за трудностите със забременяването

Моделът открехва вратата на личния си живот

Любопитна подробност е, че Николета Лозанова има връзка с Николай далеч преди да срещне и да се омъжи за Валери Божинов, а след развода си с Валери, тя отново се събира с "любовта на живота си", както неведнъж е описвала Михайлов.

Въпреки това двамата бивши футболисти си остават в близки приятелски отношения, а както се вижда и от снимките - вече са едно голямо щастливо семейство.