Никол Шерцингер има пълното право да се гордее с кариерата си. Започнала като тийнейджърка с участия в мюзикъли, тя добива известност с момичешката група The Pussycat Dolls, за да стане впоследствие съдия в няколко музикални риалити формата и отново да се завърне към мюзикълите.

Никол Шерцингер и Том Евънс месец след годежа си

Никол Шерцингер - все още в шок

Щастлива ли е певицата

45-годишната певица получава възторжени отзиви за участието си в Sunset Boulevard - мюзикълът на Андрю Лойд Уебър, който се играе до януари 2024 г. в театър "Савой" в Лондон. Това е и причината Никол да получи неочаквано признание от британската столица.

Тя беше звездата, натоварена със задачата да запали коледните лампички на голямата елха в Ковънт Гардън. Събитието беше повече от тържествено - стотици хора се събраха в популярното място за пазаруване и хранене, за да станат свидетели на това как американска изпълнителка ще натисне копчето на коледните светлини на Лондон.

Не липсваше и музика - събитието беше съпроводено от изпълнения на Лондонския международен госпъл хор, както и от колеги на Шерцингер в мюзикъла Six The Musical на Уест Енд.

Почти 20-метровата коледна елха беше украсена с 30 хил. LED светлинки, а още 140 хил. осветяваха празнично площада на Ковънт Гардън и околните улички. Украсата се допълва от 40 големи камбани и осем гигантски диско топки. Както и блестящо изглеждащата Никол Шерцингер.