Измина над месец от първите слухове, че връзката между Меган Фокс и Machine Gun Kelly преминава през труден период и е на път да приключи.

Меган Фокс, Machine Gun Kelly и в какви отношения са сега те след слуховете за изневяра

В какви отношения са сега Меган Фокс и Machine Gun Kelly

Драмата между тях продължава

Макар теорията за изневяра да беше отхвърлена, остава неясна причината за разрива в отношенията им. Трудностите очевидно продължават, защото Меган Фокс се появи сама на партито на Vanity Fair след Оскарите.

Докато изпълнителят е бил зает с концерт по същото време в Калифорния. Според People, това, което е направило впечатление, е че актрисата е била без своя годежен пръстен. И също така с нов цвят на косата - червен.

И докато Меган Фокс е била в добро настроение на партито и в секси рокля източници на People твърдят, че с Machine Gun Kelly все още работят върху изглаждането на отношенията си. Въпреки това повечето им приятели смятат, че всичко е приключило.

Оскари 2023, Емили Ратайковски, партито на Vanity Fair и прозрачната ѝ предизвикателна рокля

Емили Ратайковски и прозрачната ѝ рокля

Не откъсваме поглед

Забележителната секси рокля на Фокс е от колекцията пролет/лято 2023 на Miss Sohee, като пред Vanity Fair актрисата споделя, че цялостният ѝ облик е вдъхновен от древногръцката митология и бягството на Персефона от Хадес.