Емили Ратайковски може и да не присъства на церемонията по връчването на Оскарите, но пък не пропусна партито на Vanity Fair, което по традиция се провежда след нея.

Оскари 2023, Vanity Fair, Емили Ратайковски, Алесандра Амброзио, Оливия Уайлд и най-секси жените на партито след раздаването на статуетките

Голи, по-голи, най-голи - партито на Vanity Fair след Оскарите

Дамите, след които всеки се обръща

Именно там повечето звезди се отпускат и избират тоалети, които са, меко казано, предизвикателни. И, разбира се, роклята на Ратайковски бе сред тези, които привличаха най-много погледи.

Причината е много проста - Емрата бе избрала изцяло прозрачна рокля дълга рокля. От E! News разбираме, че тя е дело на Feben и е от колекцията есен/зима 2023.

И докато се опитваме да откъснем очи от роклята, която не оставя кой знае колко на въображението, разбираме, че Емили Ратайковски е била сама на партито - въпреки че през последните седмици е свързвана с Ерик Андре, който пък публикува тяхна гола снимка.

Емили Ратайковски, разводът ѝ какво сподели за брака си моделът

Емили Ратайковски и липсата на кураж да напусне съпруга си

Откровения от модела

И точно си помислихме, че Емрата е намерила новата си половинка, и се появиха слухове, че се вижда с друг мъж - Орацио Риспо.

анкета

Смятате ли, че "Всичко навсякъде наведнъж" заслужаваше да спечели Оскар?

Виж резултати

Да, страхотен филм е 7.5%

Да, по-добър е от всички останали 2.2%

Тези в Холивуд май са полудели 42.7%

Не, негледаем е 47.7%