Напоследък името на Меган Фокс е свързвано най-често с любовните несполуки и драми в личния ѝ живот.

Меган Фокс в прозрачна мокра рокля

Меган Фокс в прозрачна мокра рокля

Актрисата за пореден път нажежава страстите до червено

Но не само, разбира се. Все по-често актрисата показва колко е секси, като провокира не само феновете си, но и всички останали. Е, невинаги успява единствено да радва с извивките си, защото понякога си навлича гнева на хората.

Точно това направи през изминалата седмица, когато използва профила си в Instagram, за да провокира последователите си да дарят пари за добра кауза. Оказва се, че нейна приятелка набира средства чрез платформата GoFundMe, за да помогне на баща си, който е диагностициран с рак на панкреаса.

В споделеното стори Фокс призовава феновете си да помогнат, ако имат възможност, като първоначално заложената сума за събиране е 30 000 долара. Според Insider, въпросната приятелка се казва Бритни Бойс и има салон за маникюр в Лос Анджелис.

Тези действия на актрисата обаче разгневиха някои хора в социалните мрежи, които побързаха да я нападнат.

Според повечето мнения, тази сума съвсем спокойно може да бъде покрита от Меган Фокс или дори от половинката ѝ Machine Gun Kelly, който миналата година похарчи точно 30 000 долара, за да си направи маникюр с диаманти за музикалните награди на Billboard.

Някои коментари гласят, че тези пари са като джобни за актрисата и половинката ѝ. Меган Фокс обаче не остана длъжна на критиките и реши да им отговори отново чрез стори в Instagram.

Според People, актрисата дава да се разбере, че може би приятелката ѝ не иска известните ѝ клиенти, сред които е самата тя, да даряват големи суми пари, защото това ще я кара да се чувства некомфортно.

Вместо това Бойс е помолила Меган Фокс да сподели линка към платформата, за да може повече хора да дарят малки суми. "Едно нещо, в което не можете да ме обвините, е, че съм скъперник или че не съм щедра", пише още актрисата.

Когато Меган Фокс остане без бельо и каква е новата ѝ татуировка

Когато Меган Фокс остане без бельо

Актрисата нагорещява атмосферата още повече

"Така че опитайте отново в друг ден (вероятно утре) с нови глупости, психопати", завършва обяснението си Меган Фокс.