През последните месеци Меган Фокс и Machine Gun Kelly са една от най-обсъжданите двойки. Въпреки че откакто се сгодиха през януари миналата година изглеждаше, че всичко помежду им върви гладко, изведнъж се появиха твърдения за раздяла.

Защо Меган Фокс не се мисли за толкова красива, колкото я виждаме ние

Защо Меган Фокс не се смята за красива

Въпрос на гледна точка

Този февруари актрисата изтри всички снимки с Machine Gun Kelly от Instagram профила си, а след това в пост намекна, че той ѝ е изневерил с китаристката Софи Лойд. По-късно Меган Фокс отрече, че трети човек е намесен във връзката им и малко по малко нещата между тях сякаш потръгнаха.

Източник на Us Weekly наскоро издаде, че подготовката на сватбата им е на пауза, поне докато изгладят проблемите си. И явно точно това са правили Меган Фокс и Machine Gun Kelly на почивката си на Хаваите, където са били забелязани да се държат за ръце.

Снимка 620330

Източник: GettyImages

"Това бягство на Хаваите беше точно това, от което се нуждаеха, за да се свържат отново и да работят върху връзката си. Колкото и трудно да беше, този труден момент ги сближи по много начини. Те имат всички намерения да прекарат живота си заедно и да направят така, че нещата да проработят", сподели още тогава източникът.

Преди две седмици пък Machine Gun Kelly се появи на премиерата на изданието на Sports Illustrated, за чиято корица позира Меган Фокс. Очевидно музикантът е бил там, за да подкрепи годеницата си и въпреки че не са минали заедно по червения килим, двамата са били забелязани да си общуват. Machine Gun Kelly дори е споделил, че възприема снимките на Меган Фокс като "горещи".

Още едно доказателство, че двойката е готова да премине през всякакви трудности, за да запази любовта си, е поредната им среща, на която са били хваната в крачка.

Меган Фокс, Марта Стюарт, Ким Петрас и Брукс Нейдър - звездите на кориците на Sports Illustrated Swimsuit

Кой ще бъде на корицата на Sports Illustrated Swimsuit

Секси и вдъхновяващо

От Us Weekly научаваме, че Меган Фокс и Machine Gun Kelly са били на романтична среща в Лондон във вторник, 30 май. На снимките виждаме, че актрисата е облечена в бял потник, черни панталони и носи високи обувки. Machine Gun Kelly пък е небрежно елегантен в сив костюм без ръкави от две части и черни кецове Converse.