Миналата седмица Меган Фокс напълно изтри профила си в Instagram и по този начин намекна за раздялата си с Machine Gun Kelly, след като се появиха слухове за изневярата му.

Меган Фокс, Machine Gun Kelly и какво каза актрисата за слуховете за изневяра

Има ли трети човек между Меган Фокс и Machine Gun Kelly

Актрисата дава повече яснота

В неделя, 19 февруари, актрисата обаче се върна в социалната мрежа, за да сложи край на спекулациите. В крайна сметка тя заяви, че изневяра не е имало. "Няма никаква намеса на трета страна в тази връзка от какъвто и да е вид", споделя тя в пост и обяснява, че тази история трябва да се забрави, а замесените в нея да бъдат оставени на мира.

Сега източник на People разкрива, че първоначално Меган Фокс е заподозряла, че нещо не е наред и е реагирала емоционално. "Тя каза в публикация, че не е имало изневяра, но първоначално си мислеше обратното", казва източникът.

Той допълва още, че актрисата определено е намеквала за изневяра с първия си пост. Съжалява, че го е качила публично, но е била наистина разстроена на момента.

Софи Лойд, Machine Gun Kelly, Меган Фокс и слуховете, че става дума за изневяра

С кого е обвинен, че е изневерявал Machine Gun Kelly

Феновете на Меган Фокс имат заподозрян

Въпреки че развоят на събитията не довежда до окончателна раздяла за Меган Фокс и Machine Gun Kelly, двамата все още не са изгладили съвсем отношенията си. А дали това ще се случи, предстои да разберем.