През февруари Меган Фокс накара всички да повдигнат вежди от учудване, като цитира част от песента на Бионсе "Pray You Catch Me", с което намекваше, че Machine Gun Kelly ѝ е изневерил.

Меган Фокс, Machine Gun Kelly и предположенията, че двамата са развалили годежа си

Развалили ли са годежа Меган Фокс и Machine Gun Kelly

Ще преодолее ли двойката проблемите си

Поведението на актрисата и модел стана още по-странно, когато премахна всички снимки на годеника си от Instagram, а в последствие изтри и абсолютно всичко от профила си. Спекулираше се, че между двойката е намесен и трети човек - китаристка Софи Лойд, с която се предполагаше, че Machine Gun Kelly е изневерил. И двамата обаче отрекоха всички обвинения. А когато самата Меган Фокс за кратко се завърна в Instagram на 19 февруари, увери феновете, че изневяра наистина няма.

Оттогава нямаше много информация какво се случва с актрисата и музиканта, но сега изглежда, че нещата между тях се оправят. Във връзката им явно все още гори пламъкът на любовта, доказателство за което е и фактът, че са били забелязани отново заедно.

Снимка 613162

Източник: GettyImages

Меган Фокс, партито на Vanity Fair след Оскарите и вдъхновението на визията ѝ

Меган Фокс - секси и сама на партито след Оскарите

Къде ли е бил Machine Gun Kelly

От TMZ са се сдобили със снимки, които разкриват, че Меган Фокс и Machine Gun Kelly са на Хаваите, където са били на вечеря. Въпреки че според информацията двойката не си е разменяла целувки, самият факт, че прекарват време заедно, е добър знак. Кой знае, нищо чудно след още малко време да продължат връзката си все едно нищо не се е случило.