Преди през 2020 г. Меган Фокс и Machine Gun Kelly да се съберат покрай снимките на филма Midnight in the Switchgrass, актрисата потвърди, че се разделя със съпруга си Брайън Остин Грийн, за когото беше женена почти 10 години и от когото има трима синове - Ноа (10 г.), Бодхи (9 г.) и Джърни (6 г.). Тя подаде молба за развод през ноември 2020 г., като още през юни същата година връзката ѝ с Machine Gun Kelly стана официална. През януари 2022 г. пък новата двойка обяви годежа си.

Заедно ли са отново Меган Фокс и Machine Gun Kelly

Заедно ли са отново Меган Фокс и Machine Gun Kelly

Почти два месеца след слуховете за изневяра

Не всичко в отношенията им обаче явно е вървяло гладко, тъй като този февруари за първи път се заговори за раздялата им. До такава така и не се стига, но проблемите им са факт. Самата Меган Фокс се издаде за това като качи (вече изтрит) пост в Instagram, с който намекваше за изневяра.

На фона на слуховете актрисата и Machine Gun Kelly се появиха заедно на събитие, а източник на Us Weekly обясни проблемите помежду им с това, че и двамата са "много страстни", а връзката им е "интензивна". "Тази комбинация понякога може да експлодира", добави още източникът и уточни, че двойката често преминава през такъв тип драми. "Това наистина е комуникационен проблем, върху който трябва да работят, и затова ходят на консултация".

По-късно Меган Фокс уточни, че всъщност изневяра от страна на Machine Gun Kelly не е имало, но въпреки това се появи без него на партито на Оскарите на 12 март.

И двамата обаче явно продължават да се борят за любовта си и работят върху връзката си, тъй като само преди броени дни бяха забелязани да се държат за ръце на романтично пътуване до Хавай. "Това бягство на Хаваите беше точно това, от което се нуждаеха, за да се свържат отново и да работят върху връзката си", издава друг източник отново пред Us Weekly. Той споделя още, че и Меган Фокс, и Machine Gun Kelly имат всички намерения да прекарат живота си заедно и да се постараят да решат проблемите си.

Меган Фокс, Machine Gun Kelly и предположенията, че двамата са развалили годежа си

Развалили ли са годежа Меган Фокс и Machine Gun Kelly

Ще преодолее ли двойката проблемите си

Двойката очевидно е подхванала свое собствено по-спокойно темпо, което обаче няма как да не се отрази и на предстоящата им сватба. Тя не е отменена, но към момента организацията ѝ е на пауза. Източникът разкрива също, че Меган Фокс и Machine Gun Kelly са планирали огромна сватбена церемония в Лос Анджелис. Дали обаче такава в крайна сметка наистина ще се случи, предстои да разберем.