Machine Gun Kelly e познат като рап музикант и още повече като половинка на холивудската актриса Меган Фокс. Но не толкова популярен е изпълнителят като баща. Той е родител на 13-годишната тинейджърка Кейси, която е плод на връзката му с Ема Канън.

Меган Фокс, Machine Gun Kelly и как се забавляват с 12-годишната дъщеря на музиканта

Семейните забавления на Меган Фокс и Machine Gun Kelly

И едно дете е с тях

И докато в последно време се чудим заедно ли са Kelly и Меган или не, след годеж и последвали слухове за изневеря и раздяла, единственото сигурно нещо, което разбираме с днешна дата е, че музикантът в момента е на почивка в Европа заедно със своята дъщеря.

33-годишният рап изпълнител и тинейджърката са на френския музикален рок фестивал Hellfest, където се забавляват заедно. И дори си подаряват нови татуировки.

Известна е страстта на Machine Gun Kelly към рисунките по тялото. Той е татуирал голяма част от себе си, но въпреки това не се поколебава да позволи на дъщеря си да му направи поредно изображение. Певецът сподели няколко кадъра в своя Instagram, на които се вижда как Кейси държи пистолет за татуировки, докато работи върху вече силно изрисуваната ръка на баща си.

А отдаденият баща пише към публикацията: "Дъщеря ми каза, че иска хубава лятна ваканция - и се озовахме на Hellfest."

И трябва да признаем, че това може би е най-нестандартната семейна почивка, за която някога сме чували, подчертават от Metro.

Три месеца след твърденията за раздяла - събраха ли се Меган Фокс и Machine Gun Kelly

Събраха ли се в крайна сметка Меган Фокс и Machine Gun Kelly

Двойката отново е хваната в крачка

Хеви метъл уикендът на Kelly и Кейси се случва скоро, след като бе потвърдено, че музикантът и Меган Фокс отново официално са двойка. През последните месеци се появиха редица слухове за раздяла - които бяха засиленои през февруари, когато Меган изтри всички техни общи снимки си от страницата си в Instagram.

Но през април се появиха отново снимки на двойката, която изглеждаше помирена по време на романтична почивка на Хаваите.