Този декември е особено специален за Маколи Кълкин, но това няма общо нито с Коледа, нито със "Сам вкъщи". Е, или поне отчасти има. Защото ако не беше участието му във филма, който традиционно се гледа от толкова много хора всяка година по това време, актьорът едва ли щеше да получи вероятно най-голямото признание в кариерата си.

"Сам вкъщи" 33 години по-късно - как изглеждат актьорите от филма днес

33 години след излизането на "Сам вкъщи" - как изглеждат актьорите днес

Понеже Коледа наближава

Маколи Кълкин вече може да се похвали със собствена звезда на Холивудската алея на славата. И за да бъде отбелязано събитието подобаващо, се събраха най-близките хора на актьора, сред които бяха и семейството му, и негови колеги.

Няма как да пропуснем да споменем, че Катрин О'Хара - актрисата, изиграла майката на Кевин (Маколи Кълкин) в "Сам вкъщи", присъства на церемонията и по всичко личи, че е била горда и щастлива за голямото отличие. Другата актриса, която бе специален гост на събитието, Наташа Лион, изнесе и кратка реч с признателност към постиженията на колегата си.

Катрин О'Хара и Маколи Кълкин

Източник: GettyImages

Катрин О'Хара и Маколи Кълкин

След това на подиума дойде ред да излезе и самият Маколи Кълкин, който също бе подготвил емоционална реч. Към края ѝ той изрази благодарността си към своята дългогодишна половинка Бренда Сонг, с която иначе рядко посещават публични събития.

"Накрая, но не на последно място, бих искал да благодаря на Бренда. Ти си абсолютно всичко за мен. Ти си моят шампион. Ти си единственият човек, който днес е по-щастлив от мен. Ти си не само най-добрата жена, която някога съм срещал, ти си най-добрият човек, когото познавам. Ти ми даде абсолютната цел, ти ми даде семейство. След раждането на двете ни момчета, вие станахте моите трима любими хора. Обичам ви толкова много", сподели 43-годишният Маколи Кълкин.

Снимка 644585

Източник: GettyImages

Въпреки че той и Бренда Сонг са заедно от 2018 г., рядко са засичани по събития, тъй като предпочитат да пазят личния си живот далеч от светлината на прожекторите. И все пак, получаването на звезда на Алеята на славата в Холивуд е голяма чест и е очаквано семейството на актьора да бъде до него.

Снимка 644584

Източник: GettyImages

Освен половинката на Маколи Кълкин, присъстваха и синовете му, за които това беше първа публична поява. Първото момче на двойката се роди през април 2021 г., а второто - през декември 2022 г.

Снимка 644583

Източник: GettyImages

След церемонията актьорът сподели пред Entertainment Tonight, че именно децата му осмислят всичко. "Винаги казваме, че не си спомняме живота преди нашите деца, че това е мечта или далечна концепция, а не реалност. Но ми харесва, че моите момчета могат да дойдат тук и да видят, че куче препикава името ми", казва още типично в шеговития си стил Маколи Кълкин.

Маколи Кълкин отбелязва 40-годишната си кариера със звезда на Алеята на славата в Холивуд

Вълнуващи новини за Маколи Кълкин

Актьорът ще получи голямо признание

А от подиума той не пропусна да отправи празнично пожелание със запомнящата се реплика на своя герой Кевин от "Сам вкъщи": "За да приключа в духа на празничния сезон, искам просто да кажа: "Весела Коледа, мръсни животни!"