Зоуи Кравиц е единственото дете на музиканта Лени Кравиц, който става баща сравнително рано. Дъщеря му от Лиза Бонет се ражда, когато той е още на 24 години. Но връзката на семейството е все така силна и до днес и последното доказателство за това е събитието, на което Зоуи Кравиц е била неотлъчно до баща си.

Лени Кравиц за Лиза Бонет - откровен, както никога досега за бившата си

Лени Кравиц откровен, както никога досега, за бившата си Лиза Бонет

Какво сподели музикантът за връзката им

Лени Кравиц вече може да се похвали със собствена звезда на Алеята на славата в Холивуд, като на откриването ѝ е бил придружен от дъщеря си. И както всяка дъщеря би направила, Зоуи Кравиц е използвала времето си на подиума, за да произнесе реч.

"Лени Кравиц, имах удоволствието да те познавам от дълго време и трябва да кажа, че да бъда твоя дъщеря беше едно от големите приключения в живота ми. Тъй като ти си бил толкова млад, когато съм се родила, в много отношения сме израснали заедно. Минали сме през много. Видели сме много. Виждах как се променяш по най-красивите начини", са прочувствените откриващи думи на дъщерята на музиканта.

Снимка 657176

Източник: GettyImages

В един момент обаче тя прави пауза и неочаквано тонът ѝ става по-закачлив. "Но най-вече виждах през ризите ти. Според баща ми, ако не показва зърната ти, значи не е риза", продължава да се шегува Зоуи Кравиц.

По-нататък тя иронизира и личния живот на баща си, като казва през смях, че връзката му с мрежестата риза е може би най-дългата му връзка. "Вие двамата се правите един друг по-добри... Това е нещо красиво", допълва шеговито 35-годишната актриса и модел.

Снимка 657175

Източник: GettyImages

В речта си тя споделя също, че да имаш "толкова готин баща" е "страхотно", но не заради причините, които повечето хора биха предположили.

"Твоята уникалност не идва от очилата, кожените ти панталони или мрежестите ризи, тя идва от истинската ти любов към живота. Всичко, което правиш, е израз на тази любов."

След като публиката е аплодирала думите ѝ, Зоуи Кравиц и баща ѝ Лени са се прегърнали. На събитието са присъствали също Чанинг Тейтъм, който е годеник на дъщерята на музиканта, както и актьорът Дензъл Уошингтън, пише Entertainment Weekly.

Снимка 657177

Източник: GettyImages

На подиума кратка реч е изнесъл и самият Лени Кравиц, който е благодарил за присъствието на дъщеря си и е нарекъл Дензъл Уошингтън свой "брат". Музикантът е посветил звездата на Алеята на славата на свои дългогодишни приятели и колеги, включително и на бившата си съпруга и майка на дъщеря им - Лиза Бонет.

Какво мисли Лени Кравиц за евентуалния брак на Зоуи Кравиц с Чанинг Тейтъм

Одобрява ли Лени Кравиц бъдещия си зет

Чанинг Тейтъм трябва да внимава

"Да видя името си, Лени Кравиц, трайно гравирано по същите улици, по които съм се разхождал, е сюрреалистично, неописуемо чувство", казва още Лени Кравиц.