За Маколи Кълкин вече спокойно може да кажем, че животът му (по всичко изглежда) се развива повече от добре. След като миналата година стана баща за първи път, сега актьорът споделя още щастливи семейни новини.

Маколи Кълкин, Бренда Сонг и информацията, че двамата са сгодени

Голямата крачка, която Маколи Кълкин е предприел

Актьорът най-сетне се е решил да падне на коляно

Заедно с Бренда Сонг, с която вече са сгодени, съвсем наскоро са отпразнували първия рожден ден на сина им Дакота. И от по един изключително чаровен и признаваме, дори и за нас, вълнуващ начин.

Тримата заедно са си организирали пътешествие до Сан Диего, където се намира посветеният на детското шоу "Улица Сезам" тематичен увеселителен парк Sesame Place.

И е очевидно, че цялото семейство се е забавлявало изключително много. Това разбираме от снимката, която Маколи качи в Instagram профила си. В описание към нея той споделя благодарността си към хората, които са организирали първия рожден ден на Дакота там.

"Те сбъднаха мечтата на едно малко момче. А и синът ми също си прекара чудесно", добавя шеговито 41-годишният татко. И изглежда че покрай забавленията със сина си сега, осъществява мечтани моменти, които самият той не е имал като малък.

Маколи Кълкин, Бренда Сонг, Дакота Сонг Кълкин и раждането на първото им дете

Гаджето на Маколи Кълкин роди

Какво знаем за бебето

На снимката и двамата родители са облечени с еднакви тематични тениски на "Улица Сезам" и позират широко усмихнати до героя Елмо, един от любимите на децата от поредицата.