Всички познаваме забележителната футболна кариера на Кристиано Роналдо. На много малко хора обаче е известен фактът, че футболистът е имал доста трудно детство. Той израства без подкрепата на баща си Жозе Динис Авейро, който е алкохолик. Това е и причината Роналдо да не поддържа почти никакви отношения с него. 

През 2005 г., на 52 години, Жозе Динис Авейро умира от чернодробна недостатъчност. По това време синът му е само на 20 години, а кариерата му във футбола едва започва да се развива.

Въпреки че през годините Роналдо избягва да говори за баща си, Жозе Динис Авейро стана причина футболистът да се разстрои по време на едно от последните си интервюта.

В неделя, 15 септември, в разговор с Пиърс Морган в предаването Good Morning Britain, Кристиано Роналдо разказа за живота си и за саможертвите, които е правил, за да стигне до върха на кариерата си.

Докато споделяше подробностите, Роналдо беше изненадан с много лично видео на баща му от 2004 г. В него Жозе Динис Авейро говори колко се гордее с успехите и постиженията на сина си. 

"Никога не съм гледал това видео. Никога не съм виждал това видео. Невероятно", говори през сълзи Роналдо, и допълва, че задължително трябва да го покаже на семейството си.

Въпреки радостта от думите на баща си, футболистът признава, че наистина не го e познавал добре, защото той е бил алкохолик и двамата почти не са си говорили.

Но това не беше единственият нагорещен момент в интервюто на Роналдо. Макар и леко уклончиво, той сподели и друга интересна подробност - че възнамерява да се ожени за приятелката си Джорджина Родригес.

"Един ден ще бъдем (женени) със сигурност. Това е мечта и на майка ми, така че... един ден, защо не."

Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес и общите им тренировки

Какво обичат да правят заедно Роналдо и Джорджина

Перфектна симбиоза