Бързото разпространение на новия коронавирус ни постави в извънредна ситуация. Светът сякаш за момент е спрял. Наложи се толкова много места да затворят и да бъдат отменени толкова много големи събития.

В това число влизат не само различни семинари, концерти, фестивали и т.н., но и много сватби, които, предвид създалото се положение, трябва да бъдат отложени за неопределен период. Миналата година много звездни двойки се сгодиха, като тази година се очакваше да минат под венчило. Да видим пет такива, които за момента се налага изцяло да променят плановете си.

Дженифър Лопес и Алекс Родригес

Снимка 465612

Източник: GettyImages

Дженифър Лопес само бе споменала, че иска да вдигне голяма сватба през 2020 г. с възлюбения си Алекс Родригес. Сега обаче двамата съвсем не мислят за сватбени планове и със сигурност ще изчакат по-добри времена.

Ема Стоун и Дейвид МакКари

Снимка 463990

Източник: Instagram/davemccary

Заради коронавируса Ема Стоун също промени датата на сватбата си. 31-годишната актриса трябваше да се омъжи за своя избраник - 34-годишния режисьор на Saturday Night Live Дейвид МакКари в Лос Анджелис преди дни. Тържеството така и не се осъществи на насрочената и пазена в тайна дата и е отложено за неопределен период от време.

Кейти Пери и Орландо Блум

Снимка 456839

Източник: GettyImages

Въпреки плановете им да се оженят тази година в Япония, заради сегашното положение с разпространението на коронавируса, и на Кейти Пери и Орландо Блум се наложи да отложат сватбата си.

"Всичко беше вече планирано за прекрасна сватбена церемония в Япония със 150 гости. Кейти всъщност беше толкова развълнувана, че ще се омъжи бременна", казва пред People източник, близък до двойката.

Денис Куейд и Лора Савоа

Снимка 449058

Източник: GettyImages

През месец юни научихме, че 65-годишният Куейд е започнал връзка с 26-годишната Лора Савоа, като стана ясно, че двамата са се и сгодили и правят планове за сватба през 2020 г.

Притеснени от положението, в което се намира целият свят и в частност САЩ заради разпространението на COVID-19, двамата обаче са решили да отложат сватбата си за неопределен период от време.

Принцеса Беатрис и Едуардо Мапели Моци

Снимка 444736

Източник: Facebook / The Royal Family

Тази година се очакваше и поредната пищна сватба за британската кралска фамилия - тази на принцеса Беатрис и мултимилионера Едуардо Мапели Моци. Събитието, планувано за 29 май, ще трябва обаче да се отложи. Внучката на Елизабет Втора отменя сватбата си за втори път. Първоначално това се наложи,заради сексскандала около бащата на Беатрис - принц Андрю.

Тайните сватби на знаменитостите

Тайните сватби на знаменитостите

8 звездни двойки, които тихомълком се врекоха във вечна любов