"Сам вкъщи" (най-вече първите два филма) си остава един от класическите коледни филми, които всяка година милиони хора по света гледат.

Маколи Кълкин, Бренда Сонг и двамата им синове на церемонията за звезда на Алеята на славата в Холивуд

Как изглеждат децата на Маколи Кълкин

Актьорът заедно със синовете си на публично събитие за първи път

Благодарение на първия и втория филм например Маколи Кълкин придоби световна популярност, макар и след това да кариерата му да не бе белязана от особено бляскави прояви.

Не всички останали актьори от филмите обаче могат да се похвалят със същия успех. Кен Хъдсън Кембъл например в момента се бори за живота си.

Снимка 645596

Източник: GettyImages

От People разбираме, че наскоро 61-годишният актьор е бил диагностициран с рак. Кембъл се е подложил на 10-часова операция за премахване на тумор в долната част на устата му. Дъщеря му пък е решила да стартира инициатива за набиране на средства в платформата GoFundMe.

Заради сложността на операцията се е наложило част от челюстта му да бъде премахната, като след това е възстановена с помощта на кост от крака на Кен. Ролята му в "Сам вкъщи" бе малка, но всеки истински фен на филма със сигурност го помни.

"Сам вкъщи" 33 години по-късно - как изглеждат актьорите от филма днес

33 години след излизането на "Сам вкъщи" - как изглеждат актьорите днес

Понеже Коледа наближава

Кен Хъдсън Кембъл влезе в образа на Дядо Коледа в първия филм, когато точния момент вдъхна малко надежда на Кевин (Кълкин).