Кейт Хъдсън е позната най-вече с ролите си в романтични комедии, като кариерата ѝ започна още в средата на 90-те години на миналия век.

Кейт Хъдсън, Майкъл Шанън и участието им в премиерния филм A Little White Lie

Защо на Кейт Хъдсън се налага да разкрива фалшива самоличност

Първи кадри от новия филм на актрисата

За всички тези години актрисата се е сблъскала с много трудности, а една от тях неимоверно е славата и мнението на хората. В подкаста на Кели Рипа Let's Talk Off Camera преди няколко месеца Хъдсън говори именно за трудностите, които е изпитвала през годините, свързани със славата.

Тя споделя, че когато е станала наистина известна са се появили много лъжи по неин адрес. Също така е трябвало да се справя с мненията и коментарите на зли жени, които са се опитвали да я засрамят заради начина, по който изглежда тялото ѝ.

През април Кейт Хъдсън навърши 44, но признаваме - не бихме казали, че изобщо изглежда на толкова. Тя е все така в страхотна форма и продължава да демонстрира, че се грижи добре за себе си и тялото си. И една от последните ѝ снимки в социалните мрежи нажежава страстите, като несъмнено успява да ни стопли, въпреки това мрачно време навън.

От най-новия пост на Кейт в Instagram разбираме как е посрещнала утрото си, а именно по секси еротично бельо за земята в спалнята си, заобиколена от множество разпръснати гримове.

И докато някои от феновете ѝ се зарадваха на публикацията и откриха, че също като актрисата, разполагат с такъв секси ансамбъл, а други я похвалиха, че няма нужда от грим, защото изглежда ослепително, то се намериха и такива, които да се възмутят, че се снима по този "безобразен начин". Не липсваха и други, които да обърнат внимание колко разхвърляна е стаята ѝ, като предложиха, че е редно малко да я почисти и подреди преди да се снима. 

Голите провокации на Кейт Хъдсън край басейна

Голите провокации на Кейт Хъдсън край басейна

Всичко на показ

Общо взето, въпреки че годините си минават, някои неща не се променят, защото по всичко личи, че все още има хора, които продължават да критикуват актрисата. В общи линии, независимо колко известни, успешни и страхотни сме, все ще се намерят хейтъри, които да се опитат да вгорчат живота ни. Важното е да не им обръщаме внимание.