От финала на Ергенът 3 мина вече седмица, но неочакваната развръзка продължава да е една от най-коментираните теми - както от потребителите в социалните мрежи, така и някои известни личности, а и от самите участнички в любовното риалити. 

Как Сашо Кадиев се пошегува с Алек Младенов и Ергенът 3

Как Сашо Кадиев се пошегува с Алек Младенов и Ергенът 3

Актьорът за пореден път демонстрира чувство за хумор и самоирония

Освен една от финалистките Магдалена Томова, отпадналата малко преди последния епизод Валерия Дакова също реши да изрази своето мнение за решението на Алек Младенов. Направи го точно в свой стил - дръзко, провокативно и малко нецензурно.

Красавицата, която имаше доста горещи моменти в Ергенът 3, публикува в профила си в Instagram видео, в което я виждаме облечена в мъжки костюм. Тя влиза в ролята на Алекс в последните минути на сезона, когато вместо очи в очи, той съобщава на двете финалисти, че не избира нито една от тях, чрез видео послание.

Валерия използва нецензурно определение за Младенов, от което личи колко е разочарована от поведението му. Тя открито го иронизира и за това, че се е целувал с почти всички и си е мислил, че знае какво прави.

Подиграва му се и за и това, че слуша майка си за всичко и когато тя му казва да си тръгне, той го прави. А накрая, извън кадър, дава последната роза именно на нея.

Магдалена Томова за Алек Младенов след "Ергенът"

Магдалена Томова за Алек Младенов след "Ергенът"

Какво сподели една от претендентките за сърцето на Алек

Във видеото са монтирани и истинските реакции на Магдалена и Надежда, които видяхме във финалния епизод на Ергенът 3. А публикацията на Валерия събра над 27 хиляди харесвания и хиляди коментари, които подкрепят нейната ирония и критикуват неговото държание.