Днес е големият финал на трети сезон на Ергенът - романтичното риалити, в което 26 дами се борят за сърцето на един мъж, докато накрая остане само една. Предполага се, че избраницата си тръгва с годежен пръстен, а сватбата предстои извън екран. Дали обаче ще се случи точно това?

Какво спечели Валерия от Ергенът 3, когато загуби Алек

Какво спечели Валерия от Ергенът 3, когато загуби Алек

Щастлива и без годежен пръстен

В предпоследния епизод на Ергенът 3 от 15 май Алек Младенов беше останал с последните три дами - Магдалена, Надежда и Йоана. Преди да вземе решението коя от тях да си тръгне, той се срещна със семействата и на трите.

Най-гладко протече срещата му с родителите на Надежда, които останаха очаровани от Ергена, както и той от тях. Родителите на Магдалена показаха колко държат дъщеря им да е щастлива, докато майката на Йоана постави ребром няколко въпроса към Алек и беше по-резервирана към него.

Снимка 665246

Източник: bTV

Дали това предопредели изборът му именно стюардесата от Перник да е последната отпаднала преди големия финал не е ясно. Във всеки случай Йоана си тръгна на последната Церемония на розата, а пред Алек остава труден избор.

Днес, 16 май, е финалът на Ергенът 3. Както и едни от най-решаващите срещи - тези между майката на Алек и двете финалистки Магдалена, и Надежда.

анкета

Кое предаване ви разочарова най-много?

Виж резултати

Ергенът 51.2%

Hell's Kitchen 4.5%

Dancing Stars 8.5%

Един за друг 5.0%

Като две капки вода 1.9%

Всички бяха абсурдни 28.9%

Ще успеят ли да спечелят сърцето на най-важната за момента жена в живота на Младенов и доколко това ще предопредели и неговото финално решение?

Финалът на Ергенът 3 е тази вечер от 20 ч. по bTV.