Финалът на Ергенът 3 наближава, което означава, че момичетата в Имението на любовта са все по-малко - в момента точно шест. И, както се полага за такъв решителен етап от риалитито, страстите са нажежени, а пререканията между дамите не стихват.

Ергенът 3 - коктейл без грим и нови остри нападки между дамите

Ергенът 3 - коктейл без грим и нови остри нападки между дамите

Финалът на риалитито е все по-близо

В епизода от сряда, 1 май, Алек Младено покани Валерия за последната индивидуална среща за този сезон. Той я взе с кабриолет от имението и я отведе в красивия замък Критиния, където изненадата беше романтично изпълнение на цигулка.

Междувременно останалите пет дами трябваше да се разделят по двойки и да създадат най-романтичната възможна среща. Надежда остана без партньорка, което обаче й даде предимството да определи коя от двете двойки - Надя и Йоана, или Маги и Екатерина, да спечелят предизвикателството.

Снимка 663469

Източник: bTV

Надежда избра да действа стратегически и избра Надя и Йоана. Така на вечерния коктейл двете имаха право да прекъсват срещите на Маги и Екатерина с Алек, което предизвика сълзи в очите на управителката на заведение.

Въпреки напрежението и откритите нападки между момичетата, Церемонията на розата завърши по най-добрия начин за всички - Алек не можа да се раздели с нито една от претендентките за сърцето си.

Снимка 663468

Източник: bTV

В епизода от днес, 2 май, предстои едно от последните групови предизвикателства. Шестте останали момичета ще трябва да сготвят традиционна гръцка вечеря и да покажат уменията си в кухнята. Алек пък е решил да разчита на свой близък приятел, който се представя за кулинарен блогър, за да чуе и външно мнение за претендентките за сърцето си.

По време на вечерния коктейл едно от момичетата предприема рисков ход и отвлича ергена само за себе си. Дали Алек ще се върне за Церемонията на розата и защо екипът на риалитито ще се оттегли от снимачната площадка?

Ергенът 3 е всяка сряда и четвъртък от 20 ч. по bTV.