Хърватия не успя да стигне до финала на Световното по футбол през 2022 г., макар да остана на трето място. Амбициите на балканския отбор за Евро 2024 обаче са големи. Още повече, че един от голмайсторите му има допълнителна мотивация.

Ивана Кнол - провокативната хърватка, която приковава всички погледи

Ивана Кнол - провокативната хърватка, която приковава всички погледи

Ще подкрепя ли родината си на Евро 2024

В навечерието на първенството съпругата на Матео Ковачич съобщи, че двамата очакват второто си дете. Изабел Ковачич публикува снимка в профила си в Instagram, на която позира с бременно коремче и облечена в рокля на собствения си бранд Izakova.

30-годишният хърватски национал и играч на Манчестър Сити и Изабел Андрианич се женят през 2017 г., след като се запознават в църквата, където Изабел пее в църковния хор. Самият Матео е ревностен католик.

Двамата вече имат едно дете - синът им Иван, роден през 2020 г. Негов кръстник пък е друг хърватски национал - Лука Модрич. "Благодаря за всички хубави пожелания", написа Изабел във втора публикация.

анкета

Преди Евро 2024 - кой според вас ще спечели турнира?

Виж резултати

Германия 27.3%

Франция 16.2%

Италия 9.0%

Испания 18.4%

Белгия 1.8%

Хърватия 7.2%

Не знам, но ще има голяма изненада 20.0%

Тя поясни, че всяка жена оценява такава подкрепа, както и уважение и зачитане на личното пространство в "най-уязвимия, но и най-благословен период в живота й". Няма как това, че ще става баща за втори път, да не мотивира допълнително Матео Ковачич в предстоящите мачове в Евро 2024.