Може и да не ни се вярва, но Евро 2024 е в заключителната си фаза и тази вечер ще разберем кои ще бъдат първите полуфиналисти.

Коя е София Милошевич, половинката на Лука Йович

Коя е София Милошевич, половинката на Лука Йович

Сърбия може и да отпадна от Евро 2024, но...

Тони Кроос, който е една от легендите както на националния отбор на страната си, така и на Реал Мадрид, обяви наскоро, че спира с футбола.

А сега е чудесна възможност да разберем малко повече за жената до футболиста - Джесика Кроос. Интересното е, че и Джесика, и Тони са родени в един град - Грайфсвалд, Германия, но с две години разлика, защото футболистът е по-малкият в случая.

За Джесика не се знае много, защото не обича публичните изяви и споделянето на лична информация. Предполага се обаче, че е прекарала по-голямата част от живота и обучението си в Германия, пише EssentiallySports.

Нейната страст е телевизията, където е замесена в различни проекти. Също така се занимава с фондацията Toni Kroos Stiftung, която помага на болни деца.

Джесика и Тони Кроос излизат няколко години преди през 2015 г. да се оженят. Двамата имат три деца към момента от връзката си - двама сина Леон и Фин и дъщеря Амели. 

В документалния филм Kroos Джесика казва, че двамата са се срещнали, когато футболистът е бил едва на 18 години. И признава, че не е било любов от пръв поглед, но че Тони Кроос е страхотен човек.

Коя е Ваня Боснич - съпругата на Лука Модрич

Коя е Ваня Боснич - съпругата на Лука Модрич

Любов, която устоява на времето и предизвикателствата

Именно Джесика е изиграла важна роля в решението на футболиста да преподпише с Реал Мадрид преди години, когато договорът му е изтичал.