През уикенда Евро 2024 ще навлезе в във фазата на директните елиминации и ни предстоят някои наистина оспорвани мачове.

Коя е Ваня Боснич - съпругата на Лука Модрич

Коя е Ваня Боснич - съпругата на Лука Модрич

Любов, която устоява на времето и предизвикателствата

За съжаление, нито Хърватия, нито Сърбия успяха да се класират напред, представяйки се доста под нивото, на което сме свикнали да ги виждаме през последните години.

Това обаче не пречи да обърнем внимание на една от най-секси половинките на цялото Европейско като цяло - София Милошевич, годеницата на сръбския национал Лука Йович.

Йович е сред най-популярните футболисти на Сърбия, а Милошевич, разбира се, бе в Германия, за да го подкрепи. Двамата са заедно от 2019 г. и любовта им определено е силна, защото футболистът наруши правилата по време на пандемията и се прибра в Сърбия, за да бъде с половинката си, когато му бе забранено.

София Милошевич е модел, а преди да пламне любовта ѝ с Лука Йович е имала връзка с друг сръбски футболист - Адем Ляич. Двамата обаче се разделят през 2018 г., пише The Sun. Тя е излизала също така с тенисиста Виктор Троицки.

От връзката си Лука Йович и София Милошевич имат две деца, като футболистът има и син от предишна връзка. Според Nogomania, двамата са се запознали чрез общи приятели и любовта им е пламнала изключително бързо. Това обяснява и факта, че едва година след като започват да излизат се ражда и първото им дете.

Ето кои са голмайсторите на Евро 2024 до момента

Ето кои са голмайсторите на Евро 2024 до момента

Изненадата е голяма

Освен като модел, София Милошевич се изявява и като собственик на модна линия - Sofi Milo, базирана в Белград.

анкета

Кой ще е изненадващият отпаднал от Евро 2024 след 1/16-финалите?

Виж резултати

Испания 14.3%

Германия 11.1%

Портуалия 18.4%

Франция 12.1%

Италия 44.1%