Вкъщи сме си, на моменти ни е скучно, на моменти ни избива на премерена лудост. Превъртаме нагоре-надолу в социалните мрежи и попадаме на куп звезди, които оползотворяват по най-добрия начин самоизолацията - като се забавляват със семейството си. И техният пример определено е заразителен.

Коронавирусът, #SafeHands, Световната здравна организация и как звездите могат да помогнат

СЗО с призив към Леонардо ди Каприо и Грета Тунберг

Как могат да помогнат те

Дженифър Лопес и Алекс Родригес неведнъж са ни доказвали, че са не само двойка, но и родители за пример.

В дома им никога не е скучно и винаги има време за песни, танци и игри с децата. А сега, когато прекарват по цял ден вкъщи, е по-забавно от всякога.

На семейството може да им липсва да обикаля по заведения и увеселителни паркове, но пък са намерили начин да погледнат от забавната страна на нещата. "Не можем да ходим по ресторанти, но обслужването и забавленията тук също са доста добри.", написа Лопес.

Актрисата Джесика Алба също никак не скучае е иска да покаже на всички как се забавлява с дъщеря си Хевън. Двете са фенове както на танците, така и на супер актуалното напоследък приложение TikTok.

Бременната Ciara също сподели с последователите си в Instagram първия семеен TikTok, който са заснели по време на изолацията. На него тя, съпругът й Ръсел Уилсън и двете им деца демонстрират танцувални умения.

В дома на Джон Леджънд и Криси Тейгън също никак не е скучно, защото има много музика, танци и детски смях. Не се минава и без някоя и друга шегичка.

При Хайди Клум и Том Каулиц цари семейна идилия. Те обичат да прекарват доста време в леглото всички заедно, защото така е най-забавно. А останалото време също знаят как да се забавляват.

Лейди Гага преди дни сподели, че се е подложила на самоизолация и отказва да се вижда с родителите и възрастните си роднини. А дните си прекарва със своята половинка Майкъл Полански и домашните си любимци.

Ситуацията при Роби Уилямс и Айда Филд е малко по-различна. Изпълнителят наскоро се върна от Австралия и сега е поставен под карантина. По тази причина двамата със съпругата му се виждат или през балкона на къщата, или в огромната й градина, спазвайки необходимата дистанция. Но и така им е забавно.