Вече е наистина трудно да хванем бройката на известните личности, които през последната половин година обявиха, че са били заразени с коронавирус.

Юсеин Болт, коронавирусът и как се зарази на рождения си ден

Юсеин Болт - поредната жертва на коронавируса

Няма застраховани срещу вируса

Към този необятен списък вече можем да причислим и Дуейн Джонсън. Скалата сподели видео в социалните мрежи, в което в над 10 минути обяснява как той, съпругата му Лорън и двете им малки дъщери са дали положителни проби.

Всичко се е развило преди около три седмици, като в момента всички са здрави и според Джонсън не могат да заразят други. Жасмин и Тиана Джиа са имали съвсем леки симптоми и за тях не е било опасно.

Дуейн Джонсън и Лорън Хашиян обаче са имали по-сериозни премеждия. Скалата не пояснява в какво точно се изразяват те, но уверява, че вече всички са добре.

Споделя и как са се заразили. Въпреки че от месец март насам се стремят да са изолирани, са се заразили с CODIV-19 от техни близки приятели, които са били болни, но не са имали никаква представа.

Антонио Бандерас, Covid-19 и как актьорът пребори коронавируса

Какво преживя Антонио Бандерас

Добри новини

Ето защо актьорът ни съветва да бъдем много внимателни, когато се виждаме с други хора. Ако се налага, да ги накараме да си направят тест, преди да се срещнем с тях, защото точно като в неговия случай могат да ни заразят, без дори да подозират.

Дуейн Джонсън, Лорън Хашиян и годишнината от сватбата им

Как съпругата на Дуейн Джонсън го е изненадала след сватбата им

Истинска любов

Засилването на имунната система също е много важно според него, както и носенето на маска. Съветът му е да контролираме това, което е по силите ни.