Въпросителните около ваксините срещу коронавирус все още са много. Ще трябва да мине и още време, докато се изгради доверие към тях. А подриването му започна с конспиративната теория, според която Бил Гейтс иска да чипира населението на планетата чрез поставянето на инжекциите.

Бил Гейтс, ваксинирането, чипирането и как милиардерът отговори на конспиративните теории

Бил Гейтс отговори на конспиративната теория за чипирането

Определенно се е ядосал

Това започва да звучи все по-налудничаво на фона на увеличаващия се брой ваксинирани, но все още има хора, които са убедени в истинността на твърдението. Именно към тях се обърна и дъщерята на Бил Гейтс Дженифър.

Тя получи своята първа доза от ваксината срещу COVID-19 в петък, 12 февруари, и побърза да се похвали в социалните мрежи. Като студент по медицина, 24-годишната Дженифър е щастлива от възможността, която е получила, за да може да продължи да се занимава с това, което й харесва, без притеснения за здравето си.

Дженифър Гейтс призовава за масова ваксинация, за да можем по-бързо да се справим с пандемията. А като послепис към поста си добавя и шега, свързана с основателя на Microsoft и ваксините, предава CNN.

Бил Гейтс, дъщеря му Дженифър Гейтс и какво е да израснеш в дома на милиардера

Какво е да си дъщеря на Бил Гейтс

Просто привилегия или нещо повече

"За съжаление, ваксината не имплантира моя гениален баща в мозъка ми... де да имаше информационната РНК тази сила...", написа тя и добави намигащо човече за всички, които вярват в теорията за чипирането.