Има моменти, в които Бела Хадид решава да бъде открита и да споделя най-различни лични неща за себе си. Като например за проблемите си с психичното здраве.

Бела Хадид, Ramy, дебютът ѝ като актриса и участието в сериала на Hulu

Бела Хадид става и актриса

В кой хитов сериал ще я видим

Но не само, разбира се, защото моделът доста гласно изразява и политическите си пристрастия и мнения. Като например подкрепата си за Палестина в конфликта с Израел.

Хадид използва не само профилите си в социалните мрежи, за да изрази тази подкрепа, но и редовно се включва в протести. От интервю на Бела Хадид за подкаста Rep разбираме, че тази позиция ѝ е коствала някои загуби.

Моделът твърди, че заради откритата си подкрепа за Палестина, откъдето е баща ѝ Мохамед, през последните години няколко различни компании са спрели да работят с нея. Тя не конкретизира, разбира се, за които компании точно става въпрос.

Бела Хадид, конфликтът между Палестина и Израел и как сгафи моделът

Изложи ли се Бела Хадид

Футболът може да се окаже сложна работа

Но не само бизнес начинанията ѝ са пострадали, защото Хадид твърди, че и доста нейни приятели просто са спрели да общуват с нея. Въпреки че е уверена в нещата, които казва и зад които застава, Бела Хадид допълва, че изпитва пристъпи на тревожност, когато трябва да отстоява истината, в която вярва, пише Glamour.