Бела Хадид отново се радва на живота и хубавите неща, които той поднася. Като последните, все още ярки слънчеви лъчи, под които излага изкусително си тяло. Но този път тя заменя обичайния  плажен фон за нещо доста по-цветисто. В последната си публикация в Instagram супермоделът показа импровизирани умения за позиране, докато притиска сноп лавандулови стъбла към голите си гърди.

Бела Хадид и завръщането към ездата - колко щастлива е красавицата

Голямото щастие на Бела Хадид

Отново себе си

Кадрите са направени след един спокоен за Бела месец, в който тя даде приоритет на здравето и почивката си, отдръпвайки се все още от модния подиум и светлината на прожекторите. Причина за това е лаймската болест, от която тя страда повече от десет години и с чиито симптоми в последно време отново й се наложи сериозно да се бори.

Но по изглежда, че Бела Хадид вече се е възстановила и отново я виждаме такава, каквато я знаем - красива, секси и с колкото се може по-малко дрехи. В публикуваните скорошни снимки в социалните мрежи освен прикрита с букет от лавандула, я тя позира и с ефирно горнище с блестяща огърлица от пеперуди, и по чифт дантелени бикини. Косата ѝ е свободно спусната по раменте, на леки, небрежни вълни, които се развяват от вятъра.

"Малка мис лавандула", написа тя шеговито към галерията, добавяйки, тематично, лилаво сърце.

В коментарите нейният баща Мохамед Хадид похвали силата на дъщеря си, като написа: "Обичам своята дъщеря-боец, красивата Бела".

Бела Хадид - болна, тъжна и изтощена от здравословното си състояние

Болна, тъжна и изтощена - Бела Хадид, както не сме я виждали досега

Най-трудният период на красавицата

Бела Хадид споделяше периодично здравословните си проблеми със своите последователи в Instagram. A наскоро разкри, че е "най-накрая здрава" от "100+ дни лечение на Лаймска болест и съпътстваща инфекция". И не пропусна да спомене колко благодарна е на близките хора около себе си - за тяхната грижа, любов и търпение, припомнят от InStyle.