Може да отправим поздравления към Аврил Лавин. 37-годишната певица съобщи, чe вече е сгодена за приятеля си Мод Сън. Това се е случило отдавна, още на на 27 март, но явно чак сега изпълнителката е готова да го заяви пред света.

Адел, Placebo, Muse, Аврил Лавин, Милица Гладнишк - 5 нови песни от седмицата

5 нови песни от седмицата

За всеки по нещо

Аврил сподели красива черно-бяла снимка, на която Мод е коленичил пред певицата, молейки я да се омъжи за него. Романтичното събитие се случва на фона на Айфеловата кула в Париж. И явно Аврил веднага се е съгласила, ако съдим по това, което пише към споделените снимки: "Да, ще те обичам завинаги!"

Подобно на Аврил, Мод Сън (също популярен американски певец и композитор) сподели снимки в Instagram, за да отбележи големия ден. Дори направи откровението, че е мечтал за деня, в който ще помоли Аврил да му бъде съпруга.

И го прави по толкова красив и романтичен начин, че по-късно певицата споделя пред People: "Това беше най-перфектното и романтично предложение, за което съм могла само да мечтая. Бяхме в Париж на лодка по река Сена. Имахме цигулар, шампанско и рози. В един момент почувствах, че времето спря и бяхме само двамата в целия свят."

А Аврил не пропусна да покаже и красивия си годежен пръстен. Дори казва, че е гравиран с първите думи, с които Мод се обръща към нея, когато се запознават: "Здравей, икона."

"Той знаеше от самото начало, че искам диамант във формата на сърце. Обичам го толкова много. Защото никога не забравя моите съкровени желания."

Предложението на Мод все пак е било изненада за Аврил, макар тя да го е чувствала близък още в момента на първата им среща и впоследствие в съвместната им работа по последния албум на певицата - Love Sux.