Най-голямото сватбено изложение в страната - BALKANIKA WEDDING & HONEYMOON EXPO, ще се проведе за девети път.

То ще се проведе в "Балната зала" и зала "Средец" на SOFIA HOTEL BALKAN в дните 21 и 22 януари. Изложението дава изключителната възможност на бъдещите младоженци и техните семейства да получат обширна информация, касаеща организацията на сватбеното тържество в рамките на един уикенд. На едно място ще бъдат събрани над 60 фирми, представители на най-добрите работещи в различните сфери на сватбената индустрия на България.

Снимка 272396

Посетителите на изложението ще открият: булчинска мода, аксесоари, цветя и покани, сватбени агенции, видео и фото услуги, фойерверки и пиротехника, ресторанти, хотели и локации за провеждане на сватбеното тържество, бижутерия, туристически агенции с предложения за меден месец. 

Снимка 272394

В рамките на изложението посетителите ще имат възможност да се срещнат лично с професионалистите, да намерят много отговори на въпросите си, да почерпят идеи и съвети, да се възползват от големите отсъпки и да се ориентират в организацията, за да се потопят спокойни в красивия романтичен свят на сватбения ден. 

Снимка 272395