Миналата година Хълк Хоган се разведе с втората си жена, а преди няколко дни официално се ожени за трети път за 24 години по-младата от него Скай Дейли.

Хълк Хоган и Скай Дейли - брак и на 70 години

Дори и на 70, Хълк Хоган пак го направи

И признава, че е истински щастлив

70-годишната легенда на кеча явно отново е срещнал любовта и възрастта въобще не го притеснява. Това, което знаем, е, че сватбата е била в наистина тесен семеен кръг и двамата са разменили обетите си във Флорида.

Оказва се обаче, че дъщерята на Хоган - Брук, не е присъствала на церемонията. А това породи доста полемики и дори даде повод да се заговори за разрив в отношенията им. Нещо, което самата Брук Хоган донякъде потвърди.

В профила си в Instargam 35-годишната дъщеря на Хълк Хоган реши да даде малко повече яснота около случващото се. Тя пише, че през годините в семейството ѝ са се случили доста промени и сътресения, които са станали обществено достояние. А тя самата се опитва да се справя с всички тези промени по възможно най-добрия за нея начин.

"За моето собствено пътуване към изцеление и щастие избрах да създам известна дистанция между себе си и семейството си и да се фокусирам върху хора и неща, които лекуват сърцето ми и са в съответствие с моите лични убеждения, цели и ценности."

Скай Дейли - коя е 24 години по-младата годеница на Хълк Хоган

Коя е 24 години по-младата годеница на Хълк Хоган

Кечистът ще се жени за трети път

Брук Хоган завършва обръщението си, пожелавайки на баща си всичко най-хубаво.

Досега Хълк Хоган е бил женен два пъти. Първият му брак е с Линда, който продължава цели 24 години. Именно от него са и двете му деца Брук и Ник. През 2010 г. кечистът се жени за Дженифър Макданиел, с която се разведе през миналата година, пише Entertainment Tonight.