Коронавирусът продължава да върлува в Китай и заразените, и смъртните случаи се увеличават. Към момента не се знае как въобще положението може да бъде овладяно, което си е леко притеснително.

Супербоул 2020, WandaVision, Loki, "Смъртта може да почака" и трейлърите, които видяхме

Големите изненади на Marvel и Супербоул 2020

Трейлърите валят като снега, който ни липсва

Това няма как да не се отрази както на икономиката на страната, така и на киното. Според Variety, заради коронавируса е отложена премиерата на "Смъртта може да почака" в Пекин. Отменено е и планираното за април посещение на актьорите, които е трябвало да пристигнат, за да промотират филма.

Да, дори Джеймс Бонд е безсилен пред случващото се. Освен за киноманите в страна, това е и голям удар за Universal, защото китайският пазар е един от най-големите източници на приходи за тях.

За миналата година китайският бокс офис е донесъл на киноиндустрията над 6 милиарда долара печалба. Последният филм за Бонд - "Спектър", спечели от Китай повече от 80 милиона долара през 2015 г.

Даниел Крейг, "Смъртта може да почака", Рейчъл Вайс и неприятният разговор със съпругата му

Неприятният разговор на Даниел Крейг със съпругата му

Дори Джеймс Бонд се страхува от жена си

Лошото е, че дори "Смъртта може да почака" да бъде пуснат по кината едва ли някой ще отиде да го гледа, защото всички граждани са съветвани да избягват публични места.