В днешно време хората правят какво ли не, за да постигнат някаква популярност в социалните мрежи. Някои дори рискуват наистина сериозно здравето си.

Южна Корея и забраната на консумацията на кучешко месо

Ще спрат ли корейците да ядат кучета

Готви се историческа промяна

Точно като човек, който се представя само като Джон. От 19 януари тази година, когато е създал и профила си в Instagram, той публикува видеа всеки ден, на които показва как яде сурово пилешко месо.

Нарекъл е експеримента си Raw Chicken Experiment, а идеята му е да документира и проследи какво се случва с него всеки един ден, в който консумира сурово пилешко месо.

"Всеки път, когато някой ми каже да не правя нещо, това винаги ме кара да става по-заинтересован", казва Джон пред People. Целта му е да види колко дни ще минат, преди да започне да изпитва болки в стомаха.

Пилешко месо, салмонела и до какви други заболявания води редовната му консумация

Вредите от редовната консумация на пилешко месо

Въобще не бива да прекаляваме

С месото Джон се снабдява от местна ферма и смята, че поне към момента това се отплаща, защото яде сурово месо от 24 дни. "Реших да създам профила и да го направя по някакъв забавен начин, защото това е типът съдържание, което бих искал да виждам."

Изабела Ма - TikTok-ърката с екстремен режим на хранене, за която всички говорят

Само месо, по 15 яйца и пакет масло на ден - екстремната диета на една месоядна жена

Всички говорят за режима на Изабела Ма

И това не е първият път, в който този човек прави подобни експерименти с консумацията на сурово месо. Остава да разберем какъв ще бъде резултатът от експеримента му с пилешкото месо. От People припомнят, че суровото пилешко месо може да съдържа различни бактерии като салмонела и може да причини сериозни заболявания.