Да, спортът е здраве и е добре децата да знаят това от ранна детска възраст. Но както при всичко друго в живота е важно да не се прекрачват границите, което се чудим дали не се е случило при 7-годишната Кинли Хейман. Момиченцето от Лос Анджелис може да се похвали със завидна биография въпреки малкия си житейски опит, а всички виждат в нея огромен потенциал, който със сигурност тепърва ще се развива.

Супатра Сасуфан - момичето, което прилича на Чубака, но не се притеснява от това

Момичето, което прилича на Чубака, но не се притеснява от това

Тайландката, която страда от синдрома на Амбрас

Името на профила й в Instagram, където има над 341 хиляди последователи, е kynlee_the_great (Кинли Великата). В над 400-те публикации там виждаме как преминава ежедневието на момичето, което е изпълнено с много и разнообразни ангажименти - тя е гимнастичка, модел, актриса и вдъхновител, както я описва нейната майка Ейнджъл, ръководеща социалните й мрежи.

Именно майката забелязва, че нейната дъщеря май не е като останалите деца, защото още на тригодишна възраст има плочки на корема. Докато преди това около година е обикаляла по различни конкурси за деца модели, Кинли започва и да тренира гимнастика, което й помага за отрицателно време да придобие още по-завидна физика с ясно изразена мускулатура.

За да поддържа тази форма, която определено не е обичайна за едно седемгодишно момиче, Кинли спазва и строг хранителен режим, лишава се от много вкусотии, които хапват връстниците й, и си позволява да се поглези с някое лакомство само от време на време.

Майка й смята, че впечатляващите й мускули се дължат както на усилията, които полага, така и на генетична предразположеност. Тя споделя, че момичето непрекъснато се състезава с един от братята си кой от двамата има по-добра коремна преса и не спира да прави упражнения, за да поддържа своята в перфектна форма.

А едва на петгодишна възраст започва да посещава и фитнес залата, за да може да тренира като истински професионалист. Сега спортува по четири пъти в седмицата като понякога го прави и с майка си у дома.

Въпреки че още е толкова малка, Кинли успява да впечатли всички със своята упоритост, постоянство и желание за победа. Тя е повече от щастлива от това, с което се занимава. И както обича да тренира здраво и да показва плочки, така обича и да носи прекрасни рокли. А майка й само може да завижда на нейните грим умения - сама може да се гримира като истински професионалист, пише Daily Mail.

Мечтите на 7-годишната девойка са свързани най-вече с гимнастиката. Тя няма търпение да стане достатъчно голяма, за да може да участва по състезания.

Уилис Гибсън - 13-годишното момче, което стана първият човек, превъртял Tetris

13-годишното момче, което стана първият човек, превъртял Tetris

38 години след създаването ѝ

А най-голямата й цел са олимпийските игри. Междувременно ще продължава да участва в различни реклами и други проекти, изискващи актьорски умения, както и да развива профилите си в социалните мрежи. В свободното си време пък най-много обича да танцува.